誠邀25位beautylife.hk會員試用GOONGBE宮中秘策嬰兒系列產品

 

 

我的中心
 
搜索

認清肥底,瘦身冇難度@虛肥瘦瘦試用

熱度 5已有 3858 次閱讀 2016-8-11 16:00 |個人分類:瘦身纖體|關鍵詞:虛肥瘦瘦‬, ‪代謝脂肪元‬, ‪健體平衡元‬, ‪去水排解元‬, ‪去水腫‬, ‪去肥腫‬, ‪改善體質‬, ‪減肥‬, ‪瘦身‬, ‪虛肥‬


先同大家玩個小測驗先!

以下咁多個項目,有邊一樣覺得係你有份嘅,就剔下先啦!

而我自己呢,就咁睇,都應該已經超過6項了!



而過咗6項,又想比我哋知d咩呢?

就係想話比大家知,女仕成日話要減肥,減肥,但不能盲目的減嗎!如果想更有效減,應該先要清楚自己係咩嘢底型嘅肥!

而由以上小測驗,就可以輕鬆咁大約知出,自己係咩嘢肥底了!

多過6項的,則俗稱為"虛肥"!



小妹都過了6項,所以亦屬"虛肥"類型!

而我天生矮小,腿亦屬短型!

著咗長衫褲時,真係唔太覺話自己賤肉橫生,但一到夏天,著短打時,都唔好講,個脾同個腩就係重災區了!



睇吓今次試嘅虛肥瘦瘦,幫唔幫到小妹改善一下我呢個肥腫身型先!



一盒有20包,包包獨立包裝,方便衛生! (萬寧有售,標準價HKD500.00)


服用方法:每日一包,早上起床一小時後服用或早餐前以温水送服

而每粒藥丸,亦有不同功效:

~ 膠囊型藥丸:
去水排解元 - 先加強排水效率,加速多餘水份排出,為此特別加入洛神花專利成份,打造緊緻身型。

~ 三角型藥丸: 健體平衡元 -
再利用珍貴的冬蟲夏草及靈芝以調節內虛體質,阻止新的軟脂肪不斷堆積。

~ 圓型的双色藥丸:代謝脂肪元 - 最後加上綜合胺基酸,以大大提高代謝率,將每天的消耗量提高,加倍燃燒體內一直積存的軟脂肪,進一步將身體脂肪量下降,達到標本兼治的目的。

好簡單咁講,係
為針對脂肪鬆弛,有水腫問題,容易累,全身肥嘅人而設!


因為小妹9月中,會到布吉陽光與海灘之旅,所以好勤力咁keep住每天早餐前服用一包,以我記得,其間咁多日,都沒有話出現不適效果,再比番d未食虛肥瘦瘦前個腩嘅相大家睇先!

到食完曬一盒,冇間斷咁食後,約食咗差不多25天後的成績供大家參考用的相片先!其間一星期4天,在家再做30分鐘左右鍛鍊運動。

多講無謂!再著番同一條褲,睇得出個效果嗎?有冇見到after嗰邊張相,條腰有番個shape呢?冇之前咁肥腫呢!


睇完腩,再睇吓下半肢先!睇睇隻脾!

睇唔睇得出,隻脾位,紅圈示,都瘦咗啊?係咪好神奇啊?我自己都覺得個效果唔錯!

其實虛肥瘦瘦真係唔錯!除咗可以當瘦身去水腫嘅減肥好幫手外,仲可以當佢係supplement咁食,因為內有的一些珍貴成份,仲可以改善體質呢!


以上產品及產品資訊,全部由品牌提供


我試過

我見過

我聽過

我買過

我用過
4

Like

剛表態過的朋友 (4 人)

發表評論 評論 (4 個評論)

回復 Angela Lo 2016-8-11 17:04
Nice !~
回復 MR.MOON 2016-8-12 09:49
NICE
回復 kleelee 2016-8-12 10:14
nice
回復 sweet 2017-10-9 22:32
nice

facelist 私人留言

你需要登入後才可以評論 登入 | 註冊